13 Şubat 2011 Pazar

İkram'dan bir mesaj var.

               Elazığ’da küçük bir okuma salonuyum. Hemen her masamın üzerinde bir kitap var. Kitap sayım çok değil, ama çok kitap çeşidim var. 10- 15 tane günlük gazetem var. İnsanları okumaya teşvik etmeye çalışıyorum. Sizler okuyunca çok mutlu oluyorum. Her Cumartesi 09:00’da “Dünya Okuyor” olsun istiyorum. İdeal olmadığımı biliyorum. Ancak ideallerinizin başlangıcı olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Yeni okuma salonlarının açılmasını dört gözle bekliyorum. Siz isterseniz, her şeyi gerçekleştirirsiniz.
                

              I am a small reading hall in Elazig. I may not have lots of books but I have different kinds of books. I have also 10-15 daily newspapers. I feel happier when you keep reading.I want the whole world to read every Saturday at 9 o'clock.I may not be your first aim but I am proud that I am the starting point of your aims.I am looking forward to new reading halls to open. As long as you want it, you can realise your dreams.

2 yorum:

  1. Elazığ'da kitap ikram edilen bir yerin olması heyecan verici.böyle okumayı özendirici fikirleri olanların çoğalması dileğiyle..

    Sevgi KARACA
    Yaşam ve Eğitim Koçu

    YanıtlaSil
  2. ne güzel bir haber
    Allah razı olsun sizlerden..Rabbim sayınızı artırsın

    YanıtlaSil